BoekStartdag

Zaterdag 1 juni 2024, van 14:00 tot 16:45 | Pijnacker, Buurt & Zo

Kosten: gratis

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders zullen extra hartelijk welkom worden geheten en krijgen een aantrekkelijk programma of activiteit aangeboden.

Muzikaal verhaal

Workshop muzikaal verhaal ouder en kind:

14.00 - 14.45 uur: Hey, baby kijk! (voor 0-2 jaar)
15.00 - 15.45 uur: Hey, baby kijk! (voor 0-2 jaar)
16.00 - 16.45 uur: Hé, wie zit daar op de wc? (voor 2-4 jaar)

Inschrijven kan van dinsdag 14 mei t/m vrijdag 31 mei.

Er is een beperkt aantal plekken dus wees er op tijd bij.

Meld je aan

Hey, baby kijk!

Geluid trekt de aandacht, zeker bij jonge kinderen. Contrast tussen stilte en klank, tussen zwart en wit, tussen weg en … (kiekeboe!) terug! De lieve prenten over knuffelen, wiegen, spelen en snuffelen komen helemaal tot leven. Met ritme, klank en liedjes spelen de baby’s en dreumesen samen met hun ouder gezellig mee.

Na het lezen is het natuurlijk tijd voor ontspannen verwerkingsspelletjes, waarbij de kinderen in dit Muzikaal Verhaal met Félice van der Sande nog meer in beweging komen, ontdekkingen doen en uitgelokt wordt om geluiden te maken of zelfs woordjes te zeggen.
 

Hé, wie zit daar op de wc?

Beer moet heel nodig. Hij loopt naar de wc. Maar de deur is op slot… Wat moet hij daar nu mee? Varken olifant en tijger sluiten aan in de rij. Ze houden het niet meer! Wie zit er toch zo lang op de wc?

Kom het ontdekken en zing, dans en speel vrolijk mee met de dieren voor de deur van de wc in het Muzikaal Verhaal, vertelt door Félice van der Sande.

Meld je aan

webinar-boekstartdag-2024