Korting op je abonnement

Kortingspashouders

Heb je een Rotterdampas of een Actiefpas Lansingerland en wil je lid worden van de bibliotheek? Leden die een Rotterdampas in hun bezit hebben krijgen 25% korting op het Standaard abonnement. Ben je in bezit van een Actiefpas Lansingerland, krijg je € 8,00 korting op het Standaard abonnement of het Plus abonnement. 

Het voordeel geldt niet in combinatie met andere kortingen.

Al lid?

Ben je al lid van de bibliotheek en wil je gebruik maken van de korting met de Rotterdampas of Actief Lansingerland?

Kom dan tenminste 6 weken voor het aflopen van de abonnementsperiode met je Rotterdampas of met je Actiefpas naar de dichtsbijzijnde vestiging van de Bibliotheek Oostland. Tijdens de Service en informatie-uren helpt een van onze medewerkers je graag verder. Bekijk hier de actuele openingstijden.

Actiefpas Lansingerland

De Actiefpas Lansingerland is een kortingspas van Welzijn Lansingerland. Met de Actiefpas kun je gratis of met korting deelnemen aan allerlei activiteiten en evenementen in Lansingerland. Dankzij onze sponsors en met de hulp van lokale ondernemers zal het aanbod steeds verder worden uitgebreid. Actiefpashouders krijgen kortingen o.a. bij de Bibliotheek Oostland, Outdoor Valley, Fysiotherapie Lansingerland, Hoeckse Vis en Zeebanket, eetcafé Thuis bij Tries, Café het Centrum en het Polderhuis.

www.welzijnlansingerland.nl/activiteiten

Rotterdampas

De Rotterdampas is een kortingspas van Rotterdam en omliggende regio en geeft gratis toegang of korting bij meer dan 750 attracties. Iedereen kan een Rotterdampas kopen. Rotterdampashouders krijgen dit pasjaar kortingen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp o.a. bij de Bibliotheek Oostland, Boerderij Het Lansingerland, Outdoor Valley, Pannenkoe, Badminton Club Pijnacker, Basketballvereniging Squirrels, Dynamite Cheer Academy, Mirjam van der Beek, Onder de Lijsterbes en Muziekspel.

www.rotterdampas.nl/bibliotheek-oostland