Samenlezen in de zomer!

Gepubliceerd op: 30 mei 2024 16:00

Ontdek de magie van Samenlezen deze zomer! Sluit je aan bij de Samenleesgroep in Pijnacker en ontdek de kracht van met elkaar lezen in een gezellige setting. Laat je tijdens de bijeenkomsten van Samenlezen verrassen door drie teksten: korte verhalen, een fragment uit een roman of één of twee gedichten.

Samenlezen zorgt voor nieuwe inzichten, verbindt mensen en maakt nieuwe vriendschappen mogelijk. Ontmoet nieuwe mensen op een leuke manier, verbeter jouw Nederlands of geniet gewoon van boeiende gesprekken. Doe mee en ervaar de kracht van lezen en literatuur deze zomer! Het is de perfecte mix van ontspanning, gezelligheid en verrijking. Je hoeft van te voren niets voor te bereiden en je van te voren aanmelden is ook niet nodig.

Het voorlezen van een beeldende passage uit een roman of een sprankelend gedicht kan veel losmaken. Het roept persoonlijke herinneringen en gevoelens op, grappige anekdotes, of gebeurtenissen uit het leven van mensen. Uit één verhaal ontstaan vaak talrijke andere verhalen. Door deze met elkaar te delen, ontstaan de mooiste gesprekken aan tafel. De dagelijkse koetjes en kalfjes maken plaats voor discussie, verrijking en plezier. Samenlezen brengt verhalen tot leven en brengt mensen écht samen!

Je kunt Samenlezen in vestiging Pijnacker, Buurt & Zo van 10.30 tot 11.30 uur op onderstaande datums:

  • Woensdag 5 juni
  • Woensdag 19 juni
  • Woensdag 3 juli
  • Woensdag 17 juli
  • Woensdag 7 augustus
  • Woensdag 21 augustus 

Voor en na de bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met een kopje koffie of thee. Deelname is gratis én vrijblijvend, dus sluit gezellig een keertje aan!

Meer weten over Samenlezen? Lees hier verder!