Vacature: NT2 docent

Wil jij het verschil maken?
Dan is de functie van docent NT2 bij de Bibliotheek Oostland perfect voor jou! Jij gaat nieuwkomers in allerlei vormen de Nederlandse taal bijbrengen.

Kom jij ons team versterken?

Werken bij ons

We zijn met regelmaat op zoek naar gekwalificeerde en talentvolle mensen.

Bekijk onze vacatures

Engelse Boeken | Laatste aanwinsten

Meer Engelse Boeken

Eva García Sáenz de Urturi De engel van de stad

Een prachtig Venetiaans palazzo brandt af terwijl er een bijeenkomst plaatsvindt van de vereniging van Antiquarische Boekverkopers. De lichamen van de gasten zijn echter niet te vinden in het puin. De moeder van inspecteur Kraken blijkt betrokken bij een brand die tientallen jaren eerder onder identieke omstandigheden plaatsvond.

Ondertussen onderzoekt inspecteur Estíbaliz een zaak die mogelijk antwoorden biedt op de overval die een einde maakte aan het leven van Krakens vader. In een duister, mysterieus Venetië staat inspecteur Unai López de Ayala – alias Kraken – op een kruispunt...

Bekijk de rest van onze Top 10

Meer evenementen in onze vestigingen

E-Books | Laatste aanwinsten