Resultaat 41 - 45 (van 45)

Weergaveopties:

• Voorleesfeest Kinderboekenweek Bekijk details

21 september 2023

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is: Bij mij thuis. Wij geven een feestje op zaterdag 7 oktober om 14.00 uur in de vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. Kinderen tussen 3-8 jaar en hun ouders zijn van harte welkom op dit Voorleesfeest

• Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) voor jongeren Bekijk details

29 augustus 2023

Op woensdag 16 augustus is er voor de eerste keer een IDO spreekuur gehouden speciaal voor jongeren in de vestiging Nootdorp, CulturA & Zo. Dit plan is ontstaan naar aanleiding van een ontmoeting tussen een begeleider van een Fasehuis in Nootdorp en onze IDO-coördinator Aleksandra Pavlović,

• De Bibliotheek Oostland ontvangt gasten van Wereld Bibliotheek & Informatie Congres Bekijk details

28 augustus 2023

Van 21 tot en met 25 augustus vond in Rotterdam het 88ste World Library and Information Congress (WLIC) plaats. Als onderdeel hiervan konden bezoekers zich inschrijven voor een rondleiding in de vestiging Nootdorp, CulturA & Zo op 25 augustus. Een delegatie van 25 personen uit landen over de hele wereld reisde af naar deze bijzondere vestiging.

• BoekStartochtenden in Lansingerland Bekijk details

18 augustus 2023

Met ingang van 6 september organiseert de Bibliotheek Oostland in samenwerking met Gemeente Lansingerland en Humanitas HomeStart de BoekStartochtenden in haar vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk, 't Web. Dit zijn gezellige bijeenkomsten voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun ouders of verzorgers, waarbij het plezier van voorlezen de boventoon voert.

• Het Geef & Neem-kastje bij Buurt & Zo Bekijk details

13 juli 2023

Op allerlei plekken in Nederland zijn tegenwoordig de zogenaamde Geef & Neem-kastjes te vinden. In deze kastjes kun je iets achterlaten dat voor een ander waardevol is. Op die manier help je een ander zonder dat het veel moeite kost!

Paginanavigatie